STRATI CONSTRUCTION – ALBANIA

PUNIME XHAMI • PUNIME ALUMINI • PUNIME METALIKE Adresa: Rruga Muhamet Deliu, Fresku, Tirane

Strati Construction, prej shume vitesh ne treg ofron Punime Cilesore per:

  • – Fasada Xhami
  • – Fasada Kompoziti
  • – Fasada Alumini & Etalboni
  • – Dyer & Dritare Alumini te Thjeshta
  • – Dyer & Dritare Alumini Termike
  • – Konstruksione Metalike
  • – Etj..!

Puna jone ofrohet me garanci, ne kohe te shpejte dhe me materialet me cilesore ne treg. Stafi i specializuar ben qe te ofrohen punime perveç se rezistent edhe terheqes per vizitoret per te mundesuar rritjen e klienteles se bizneseve.


[NPG id=25947]


Per me shume informacion na kontaktoni!

Tel: +355 69 206 4343

Email: straticonstruction@yahoo.com

PUNIME XHAMI • PUNIME ALUMINI • PUNIME METALIKE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera