ZGARE NE TIRANE – ZGARA HIDRI

Adresa: Rruga Myslym Shyri – Tirane

Zgara Hidri, pas një eksperience prej 15 vitesh në kryqëzimin e Patokut, Laç, vjen për ju në rrugën Myslym Shyri në Tiranë me produktet e saj Bio dhe të veçanta.

Me gatimet e saj tashmë të njohura si:

  • – Mish Gici fshati
  • – Salçiçe të bëra vetë
  • – Buke Misri e pregatitur.

Nuk lemë pa përmendur

  • – Rakinë
  • – Verën
  • – Apo gjithçka tjetër BIO.

Shërbimi i ofruar është i shpejtë dhe korrekt. Ju ftojmë ti provoni dhe ti shijoni!

KUSH HYN SI KLIENT, DEL SI MIK !!!

Mirëse të vini!

Kontakt: +355699931211

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera