ALBA MOTOR COMPANY – FIER ALBANIA

ALBA MOTOR – MAKINERI BUJQESORE & MATERIALE NDERTIMI – FIER Adresa: Rruga e Semanit, pranë Hekurudhes – Fier

TE ALBA MOTOR COMPANY GJENI GJITHË PAJISJET MOTORIKE DHE VEGLAT E THJESHTA PËR BUJQËSINË, NDËRTIMIN DHE LEHTESIMIN E PUNËS SUAJ.

Vetëm pajisje origjinale të çertifikuara nga prodhuesi si përfaqësues zyrtar i tij..! 

Ofrojme produkte nga markat me te njohura si:

ESKLUZIVITET PËR HONDA: Fuqia dhe siguria e motorave Honda, bëhet pjesë e pajisjve si MotoPompa, Motosharra, kositese, etj..!
ESKLUZIVITET I KAWASAKI: Motorat Kawasaki Origjinale, të future për ti bërë ballë gjithë ngarkesave të punëve në ndërtim dhe bujqësi.
MOTOSHARRE DAEWOO: Ideale për punët që kërkojnë prerje. Dezajni ergonomik dhe dorezat do të lejojnë përdoruesin të veprojë lehtësisht
HUSQVARNA PRODUCTS: Kositese, Koster Motorrike, Motosharra, Prerese BetoniBetoni.
SPERONI PRODUCTS: Speroni Pump


Te Alba Motor Company ofrohen vetëm pajisje origjinale të çertifikuara nga prodhuesi si përfaqësues zyrtar i tij..!


KËSHILLOHU ME NE ! Na kontaktoni për të pyetur kush nga produktet mund tju lehtesojë punën tuaj nga një gamë të gjerë makinerish ndihmëse. Ne do tju orientojmë drejt lehtësisë dhe suksesit.

Tel: +355692070277 / +355692025202

  .

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera