ALTERNATIV AUTO – MAKINA NE SHITJE – TIRANE ALBANIA

ALTERNATIV AUTO – MAKINA NE SHITJE – TIRANE ALBANIA  Adresa: Rruga Dytësore Tiranë-Durrës, Km.7 – Kashar

Alternativ Auto sjell në shqipëri makina të modeleve të ndryshme. Tek ne ju do të keni mundësi të shisni makinën tuaj dhe gjithashtu të blini makinën tuaj të ardhme sepse kemi një shumëllojshmëri markash dhe modelesh, makina me kambio automatike ose me kambio manuale. Ofrojmë makina benzine dhe makina nafte. Makinat janë në gjendje perfekte pune.

https://www.facebook.com/331597890602548/posts/677473596014974 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/676299152799085 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/675003526261981 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/674527439642923 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/671638623265138 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/668128840282783 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/668031933625807 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/668008016961532 https://www.facebook.com/331597890602548/posts/671633739932293

Ofrojmë një game të gjerë automjetesh me qera afatshkurtër ose afatgjatë me çmimet dhe kushtet nga më të favorshmet në tregun shqiptar të automjeteve me qera, nga makina të thjeshta deri në ato luksoze.

Vendi më i mirë per të gjetur automjete per të blerë si dhe automjete me qera.


Kontakt: +355 68 81 09 999

.Makina ne Shitje – Alternativ Auto 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera