AUTO CENTER ELI SH.P.K

AUTO CENTER ELI SH.P.K

Auto Center Eli Shpk ofron Makina në Shitje, makina të importuara nga Zvicra🇨🇭, në gjendje perfekte pune, të gatshme për çfarëdo llojë prove ose kontrolli. Makina të modeleve të ndryshme, markat me të mira në treg, me cilësi dhe çmime të pakonkurueshme. Gjithashtu ofrojmë edhe motorra të ndryshëm në shitje. Ju Mirëpresim!

Adresa: Gosë, Kavajë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL