AUTO KOCIU • BERAT

AUTO KOCIU • BERAT

Auto Kociu ofron Makina në Shitje të Modeleve të ndryshme, markat më të njohura në treg si dhe modele të tjera, cilësore, ekonomike ose luksoze.

Në ambjentet e Auto Kociu do të keni mundësinë për të përzgjedhur makinën e preferuar tuajën, pasi gjenden një shumëllojshmëri markash dhe modelesh, të përshtatura sipas mundësisë tuaj.

Makinat janë të importuara nga Zvicra, duke na mundësuar të ofrojmë makina në gjendje perfekte pune, të gatshme për çfarëdo llojë testimi apo kontrolli, mbi të gjitha, me çmime konkurues në treg.

Adresa: Lagja Otllak, Berat

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL