AUTO SERVIS BERTI • KOPLIK

AUTO SERVIS BERTI • KOPLIK

Autos Servis Berti prej më shumë se 10 vitesh në treg ofron shërbime për riparim dhe mirëmbajtjen e të gjitha llojeve të automjeteve!

Tek ne mund të gjeni jo vetem çmime konkurrues por edhe staf të kualifikuar por edhe shërbim cilësor, super të shpejtë! ✔️

Tek ne do të gjeni një gamë të gjerë pjesësh këmbimi të përdorura, super cilësore, të importuara nga Gjermania dhe Anglia!

    • Shitje-Blerje Automjetesh
    • Makina me Qera
    • Servis Makinash
    • Shërbime Xhenerike dhe Elektroauto
    • Diagnostifikim automjetesh me kompjuter
    • Sherbim Karrotreci
    • Kodifikim & Shitje Çelsash Makine
    • Kodifikime Centralinash blutek of dpf, of egr, of stage 1
    • Etj..!

Gjithashtu njoftojmë për të gjithë të interesurit se pranojmë kursantë për mekanik, ku më të mirëve do t’ju ofrohet kontratë pune!

Adresa: Rruga e Kullolojve, Mehaj e Poshtme, Koplik, Shkodër

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code