AUTO SERVIS ERBI – SERVIS MAKINASH TIRANE

AUTO SERVIS ERBI – SERVIS MAKINASH TIRANE Adresa: Pranë Kopshtit Zoologjik – Tiranë 

Auto Servis Erbi është një autoservis me eksperiencë mbi 20-vjeçare ne fushën e riparimit të automjeteve. Jemi të specializuar për riparime, adaptime, programime si dhe projektime të sistemeve më të avancuara të elektronikës së aplikuar në Automjete. Ofrojmë shërbim korrek, i shpejtë dhe cilësor. Ju Mirëpresim!


[MPBOX id=25197]

[NPG id=18181]

Postime nga Facebook!

 


Shërbimet që ofrohen:

  • Riparime
  • Adaptime
  • Programime
  • Projektime Sistemesh Elektronike
  • Etj..!

 

Kontakt: +355694039990

Auto Servis Erbi – Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera