AUTO SERVIS NARDI • TIRANË

AUTO SERVIS NARDI • TIRANË

Auto Servis Nardi, me eksperiencë shumëvjeçare, ofron Servis për çdo llojë Makine, i specializuar për shërbime xhenerike dhe motorrike. Ofrohen të gjitha shërbimee e tjera, shërbime të pergjithshme për riparimin dhe mirëmbajtjen e mjetit tuaj.

Stafi profesional dhe korrekt ju mundëson gjetjen dhe zgjidhjen e problemit të makinës tuaj në mënyrë korrekte dhe në kohë të shpejtë.

Ofrojmë Shërbime:

   • – Motorrike
   • – Xhenerike
   • – Mekanike
   • – Ndërrim & Servis Motorri
   • – Rregullim Grupi Timoni
   • – Riparim Turbosh
   • – Ndërrim Vaji & Filtrash
   • – Mbushje & Servis Kondicioneri
   • – Diagnostifikim me Kompjuter
   • – Etj..!

Ofrojmë shërbim korrekt, të shpejtë dhe të garantuar. Operojmë me çmime të arsyeshme. Ju Mirëpresim!

Adresa: Rruga Alidemi, ish Poligrafiku, pranë Spitalit Continental, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code