Kërko

AUTO SERVIS MIRI – SERVIS MAKINASH MULLET / TIRANE

Adresa: Rruga e vjetër Tiranë-Elbasan, 4 Km larg TEG, ngjitur me karburant API, Mullet – Tiranë

Auto Servis Miri ofron shërbimin e plotë për automjetet e të gjitha llojeve. Eksperienca prej disa vitesh dhe profesionaliteti në punë, e bëjnë shërbimin tonë një shërbim të kualifikuar dhe cilësor. Ofrojmë të gjitha shërbimet si ato mekanike, xhenerike dhe eleltronike. Ju mirëpresim!


[MPBOX id=25197]

[NPG id=18375]


Shërbimet – Shërbime Mekanike – Shërbime Xhenerike – Shërbime Elektrike

Telefon+355682077012 / +355692077012

A+++

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL