MONDIAL AUTO SERVIS

MONDIAL AUTO SERVIS

Autoservis Mondial ofron shërbim të kualifikuar për automjetin tuaj, me staf profesionistësh dhe teknologjinë e kohës për të mundësuar detektimin dhe zgjidhjen e problemit në kohë të shpejtë. Ofrojmë të gjitha shërbimet e servist për makinën tuaj.

Gjithashtu kemi edhe pjesë këmbimi. Pjesë këmbimi të reja dhe të përdoruara për makina të modeleve të ndryshme, kryesisht për makina të reja (të modeleve të viteve të fundit). Operojmë me çmime të arsyeshme. Ju Mirëpresim!

Ofrojmë riparimin dhe shërbime të plota të mirëmbajtjes për të gjitha makinat. Ne ju garantojmë cilësi në shërbim dhe garanci në punën që ofrojmë!

Adresa: Rruga Nacionale Tiranë-Elbasan, Km 6, pranë TEG, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code