AUTO SHIRJA • GOLEM

AUTO SHIRJA • GOLEM

Që nga viti 2018, ne në SHIRJA RENTAL jemi përpjekur t’u sigurojmë klientëve mënyrën më të lehtë dhe më të përshtatshme për të marrë me qera një automjet. Tarifat tona janë të përballueshme dhe shërbimi ynë është 24/7.

Ne ofrojmë modele të ndryshme makinash në Shitje dhe me Qera, duke ju sugjeruar gjithmonë opsionin më të mirë dhe më të përshtatshëm për ju. Makinat janë në gjendje shumë të mirë pune, duke ju ofruar komoditet dhe siguri në udhëtim.

Në ambjentet tona ofrojmë gjithashtu shërbime të tjera si:

Auto Servis: Shërbim i kualifikuar dhe profesional për probleme të ndryshme që mund të keni me mjetin tuaj.

Gomisteri: Shërbim gomisterie si dhe disqe e goma cilësore, të markave më të mira në treg.

Bar-Kafe: Tek ne ofrojmë shërbim bar-kafe për të pushur dhe shijuar kafen.

Lavazh: Shërbim Auto Lavazh Profesional, duke u kujdesur në detaj që makina juaj të shkëlqejë.

Ofrojmë Korrektësi dhe Çmime Konkurrues në Treg! Për më Shumë Informacion na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL