AUTO SINANI

AUTO SINANI

Auto SINANI, prej shumë vitesh në treg, ofron shërbim Makinash me Qera dhe Autoservis për të gjithë llojet e makinave.

Makina me Qera: Ofrohen makina me qera të modeleve të ndryshme, në gjendje shumë të mirë pune, të cilat ofrojnë komoditet dhe siguri në udhetim. Ofrojmë shërbimin tonë në Tiranë, në Aeroport dhe më gjerë. Ju shërbejmë në mënyrë korrekte dhe me çmime të arsyeshme.

Auto Servis: Ofrohet shërbim i kualifikuar dhe profesional për makinën tuaj. Për të gjithë të apasionuarit pas makinave, të cilët dëshirojnë të ndryshojnë look-un e mjetit të tyre, ofrojmë shërbim DETAILING për çdo model makine. Punojmë me kujdes dhe përkushtim maksimal për t’ju mundësuar atë që ju vërtet dëshironi.

Ofrojmë:

   • Service Detailing
   • Body Kit
   • Aksesorë Estetik
   • Llampa Xenono & LED
   • Pastrim Feneresh
   • Larje Tapicerie me Avull
   • Veshje Tapicerie
   • Veshje me Letër
   • Veshje Xhamash
   • Veshje Stopash & Fenerësh
   • Etj…

Adresa: Rruga Llazar Shpatani, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.