Kërko

AUTOSHKOLLA KLAVIN – TIRANE

AUTOSHKOLLA KLAVIN – TIRANE Adresa: Pallatet e Shallvarëve, Rruga Reshit Çollaku, përballë Taiwanit – Tiranë

Klavin është më shumë se një biznes që vepron në Tiranë, ai është një shembull edhe për autoshkollat e tjera në Shqipëri por edhe në rajon.

Kush Jemi
Ne jemi Autoshkolla Klavin. Ofrojmë kursin e përgatitjes për drejtues automjeti me kushtet më moderne për zhvillimin e teorisë dhe praktikës.

Misioni ynë është ofrimi i një niveli sa më të lartë dhe bashkëkohor në përgatitjen e drejtuesve të rinj të automjeteve.

Stafi
Autoshkolla Klavin ju garanton një ekip profesionistësh, me shumë vite eksperience, serioz dhe të përgjegjshëm për rëndësinë e mësimit të shofereve te rinj.

Me instruktorët tanë, ju do të ndiheni më të sigurt dhe më të aftë për të drejtuar mjetin tuaj. Stafi ynë është i gatshëm të përmbush nevojat e klientëve, për orarin që ju dëshironi për zhvillimin e teorisë dhe të praktikës.

Automjetet
Automjetet që ne ju vëmë në dispozicion janë të markave të ndryshme nga Benz, Golf, Ford Fokus Skoda Yeti, etj. Me kambio manuale dhe automatike.

Ambjentet e brendshme.
Ne ju ofrojmë një ambjent dinjitoz dhe komod për të ndjekur leksionet e teorisë. Me pajisjet më moderne kompjuterike, programe të përparuara dhe sisteme të dixhitalizuara. Çdo kursant ka kompjuter personal nga ku mund të testojë veten në çdo moment dhe në mënyrë të pavarur.

INSTAGRAM GALERI

[insta-gallery id=”203″]

Dokumentat që ju nevojiten për rregjistrimin ne kursin e pregatitjes për leje drejtimi :

    • Fotokopje e kartës së Identitetit

    • Raport mjekësor me fotografi

    • Fotografi për patentë 4 X 6 ( 6 copë)

 

Shërbimet që ofrojmë:

– Përgatitje për testin e teorisë.
– Përgatitje për testin e praktikës.
– Guid individuale për ata që e kanë tashmë patentën, me makinat tona ose personale.
– Shërbimet tona ofrohen edhe për të huaj.


FOTO GALERI

[NPG id=18356]


Nëse je një prind
Si një shofer, apo prind i një shoferi të ardhshëm, ju duhet të dini se çfar të kërkoni te një autoshkollë. Ndaj Kujdes!

Nëse doni që fëmija juaj të bëhet një drejtues mjeti vërtet i zoti për të ngare i sigurtë një makinë , atëherë na e besoni ne. Biznesi ynë është familjar dhe konkuron në treg jo vetëm me cilësincilësinë, por edhe me çmimin mjaft të leverdisshëm për buxhetin familjar. Si një shofer i ardhshëm është përgjegjësi e juaja që t’i jepni vetes, mundësinë më të mirë të mundshme, për të marrë përgatitjen e duhur, për të qënë një shofer i sigurtë në rrugë.


Telefon: +35569 20 56 188 / +35569 20 47 052

K

 

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL