BEAUTY CENTER NEJSI – KAMEZ / BATHORE

BEAUTY CENTER NEJSI – PARUKERI NE KAMEZ – BATHORE Adresa: Kamëz, Rruga Demokracia, pranë Belba Park – Bathore

Beauty Center Nejsi ofron të gjitha shërbimet e parukerisë dhe estetikës për të gjitha femrat që duan bukurinë dhe perfeksionin. Pranë qendrës tonë do trajtoheni me profesionalizëm dhe kujdes maksimal që ju të tërhiqni vëmendjen e të gjithëve. Ofrojmë gjithashtu Fustane Nusërie dhe Fustane me qera për mbrëmje apo oragnizime të ndryshme.

 MAKE UP ARTIST DESIGNER 

Designer of brides dresses, we sell our dresses all around the world !


[insta-gallery id=”135″]

[NPG id=17206]


Shërbimet që ofrohen:

  • Make Up Artist
  • Qender Estetike
  • Sallon Bukurie
  • Fustane me Qera
  • Fustane Nusërie
  • Fustane Mbrëmjesh
  • Etj..!

Kontakt: +355 68 441 6011

BEAUTY CENTER NEJSI – PARUKERI NE KAMEZ – BATHORE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL