CAPITAL CAR RENTAL • ALBANIA

CAPITAL CAR RENTAL • ALBANIA

Capital car rental ofron Makina me Qera, modele të ndryshme, kryesisht modelet e viteve të fundit të cilat ofrojnë komoditet dhe siguri në udhëtim.

Capital Car Rental hyri në treg me synimin kryesor për të plotësuar nevojat e tregut, duke ofruar një shërbim të dedikuar për të gjithë individët dhe kompanitë që kanë nevojë për shërbimin e makinave me qera.

Sot, Capital Car Rental ju ofron klientëve jo vetëm një marrje me qira ditore, por një gamë më të gjerë shërbimesh, si: qera afatgjatë, programe fleksibël të marrjes me qera të makinave bazuar në nevojat e klientit, shërbime të leasing-ut operacional, shërbim të dedikuar shoferit, transferta private brenda dhe jashtë Shqipërisë dhe menaxhimin e flotës së kompanisë.

Ne jemi të vendosur në Tiranë dhe me krenari operojmë dhe mbulojmë me shërbimet tona të gjithë territorin Shqiptar, dhe më gjerë, në vendet e afërta si: Kosovë, Mal të Zi, Greqi dhe Maqedoninë e Veriut.

Duke pasur parasysh se nëpërmjet shërbimit tonë ne krijojmë përvojën e klientëve tanë, ne e fillojmë ditën tonë me një përkushtim të vërtetë për t’i shërbyer të gjitha nevojave të tyre dhe për të ofruar një përvojë të shkëlqyer.

Adresa: Rruga Ndrek Luca, prapa Cristal Center, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.