CARA 08 SHPK – ALBANIA

CARA 08 SHPK ALBANIA – SISTEME NGROHJE-FTOHJE TIRANE Adresa: Rruga Ali Bakiu, Prane Terminalit te Autobuzave te Jugut, ish-Dogana – Tirane

Firma Cara-08 Shpk ofron për të gjithë ju një gamë të gjërë zgjidhjesh për cdo problem që mund të hasni gjatë projektimit, instalimit apo dhe të mirëmbajtjes së sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes në shtëpitë tuaja.

Produktet e ofruara janë të cilësisë më të mirë dhe me cmimet më të arsyeshme në treg.

Kompania Cara-08 shpk ofron një gamë të gjerë produktesh si:

[NPG id=18484]


[NPG id=19320]


CERTIFIKATA


Të gjitha materialet hidraulike që ofron Cara-08 shpk janë të certifikuara sipas standardeve Europiane!

 • – Sisteme ngrohje-ftohje
 • – Kaldaja Immergas
 • – Kondicionere Inverter
 • – Rakorderi gazi, bronzi, celiku, inoksi,
 • – Panele diellore MALTEZOS
 • – Aksesore hidraulike
 • – Kaldaja elektrike
 • – Vaporizator & Rregullator te ndryshme gazi ( Coprim )
 • – Chiller & Fan Coil ( Immergas )
 • – Pompa Gazi ( Imoville )
 • – Etj..!


Per me shume info telefononi ne: +355686024343

lodra per femije

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL