Kërko

Çfarë do të thotë të ëndërrosh duke fluturuar?

Ëndërroni sikur po fluturoni:

Do të thotë që një pushim është arritur me disa rrethana që shkaktuan presion ose stres.

Të mos kesh frikë nga përgjegjësitë dhe të marrësh vendimet e duhura për të “fluturuar” me të vërtetë në jetën reale.

Ekziston një problem që kërkon një zgjidhje, por nuk është i disponueshëm.

Edhe pse këto ëndrra janë të tmerrshme, ato në fakt tregojnë se ka potencial për të zgjidhur problemet për të marrë nën kontroll të ardhmen dhe planet që do të vijnë.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL