CIAO BORSHI – BAR-RESTORANT & PICERI

CIAO BORSHI – BAR – RESTORANT – PICERI – BORSH ALBANIA Adresa: Lagjia Shkallë, Rruga e Plazhit, Borsh, Albania

Ciao Borshi është vendi perfekt gjatë pushimeve në Borsh. Një Bar, Restorant dhe Piceri ku ofrohen prodhime të freskëta, shërbim korrekt dhe cilësor. Stafi jonë është i gatshëm të plotësojë çdo kërkesë tuaj gjatë shërbimit për të bërë të mundur që ju të ndiheni komod si në shtëpinë tuaj. Ofrojmë shërbim taksi pranë ambjentit tuaj. Ju Mirëpresim ose na kontaktoni!


[NPG id=18152]


Shërbimet që ofrohen

  •  Bar
  •  Restorant
  •  Piceri
  •  Prodhime Deti
  •  Prodhime Mishi ( zogj fashti të freskët )
  •  Pizza
  •  Pasta
  •  Sallatëra
  •  Rizoto
  •  Etj..!

Kontakt: +355695228076 / +355685851824

CIAO BORSHI – BAR / RESTORANT / PICERI – BORSH ALBANIA

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera