CULLHAJ KONSTRUKSION SHPK

CULLHAJ KONSTRUKSION SHPK

Çullhaj Konstruksion Shpk është krijuar në vitin 2009, si prodhues, montues, shitës dhe eksportues për qepena, dyer, dritare, grila, kangjella, tenda dielli, porta automatike, etj…

Përvoja shumëvjeçare dhe njohuritë teknike, në evolucion të vazhdueshëm në këtë fushë, garantojnë produkte të standardeve të larta të teknologjisë evropiane, duke përdorur vetëm materiale të çertifikuar dhe pjesë vartëse nga kompanitë më të mëdha ndërkombëtare dhe vendase të tregut.

Çullhaj Shpk merr përsipër instalimin e produkteve me personel të specializuar, duke ofruar në këtë mënyrë shërbim të kompletuar tek çdo klient.

Çulllhaj Konstruksion Shpk:

   • Prodhim
   • Shitje
   • Transport ( Export )
   • Montim

 

Çullhaj Shpk mund t’ju ofrojë të gjitha garancitë që kërkoni për një bashkëpunim të përkryer në fushën e punimeve të aluminit dhe hekurit.

Adresa: Elez Isufi Street, Institute, Tirana

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code