HOTEL AMAXHE – GJIRI LALZIT

DHOMA PLAZHI ME QERA TEK GJIRI I LALZIT – HOTEL AMAXHE Adresa: Gjiri i Lalzit, Durres

Hotel Amaxhe ofron dhoma pushimi te akomoduara ne menyre moderne te pajisura me kondicioner, tv, wiffi, banjo private, dhoma me kuzhine, etj.., me cilesi ne pasterti.

Ne hotel ofrohen dhoma teke, per cifte si dhe per grupe. Dhomat ofrohen me cmime ekonomike. Sherbimi eshte i shpejte dhe korrekt.  

Ne ambjentet e hotelit ofrohet kuzhine e pergjithshme ku mund te provoni ushqim te fresket, bio me kushine tredicionale dhe mesdhetare. Gjithashtu ofrohet kafe ne cdo mengjes. 

[NPG id=33049]

Ambjentet e hotelit jane te monitoruara me kamera sigurie brenda dhe jashte. Ofrohet ambjent i bollshem parkimi edhe ky i monitoruar me kamera. Ju Mirepresim!

Per Rezervime na Kontaktoni!

Tel: +355 68 460 7835

Hotel Amaxhe Gjiri i Lalzit

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera