Kërko

DYQANI ” VEGLA PUNE” – MULLET

VEGLA PUNE / MATERIALE NDERTIMI – MULLET Adresa: Vetem 2 Km larg TEG-ut, Dalja Mullet, Tirane

Tek ne gjeni gjithçka qe ju nevojitet per shtepine tuaj. Per çdo pyetje mund te na shkruani ne INSTAGRAM dhe perfitoni deri ne 10% sconto. Forca jone eshte çmimi!


Vegla Pune per kopshtari nga me te ndryshmet dhe cilesoret qe mund te gjeni:

 • Motorrsharra:  Motorrsharra Me Benzin & Korent.
 • Korrese Bari Me Fije Dhe Disk: Korrese Bari Me Benzin, Bateri Dhe Korent.
 • Prerese Likustrash: Prerese Me Bateri Dhe Korent.
 • Vegla Per Punim Toke: Lopata, Kazama, Mbledhes Bari, Sopata Per Prerje Druri Etj…
 • Pompa Sperkatese Helmesh: Pompa Sperkatese Me Benzine, Bateri, Mekanike Dhe Me Karroceri.
 • Rrjeta: Rrjeta Per Rrethim Dhe Rrjeta Per Hije.
 • Tubacione Te Ndryshem Uji: Nen Tokesore Dhe Mbi Toke.
 • Sisteme Vadites: Automatike Dhe Te Komanduar Manualisht.
 • Depozita Per Mbajtje Uji Material dhe Madhesi Te Ndryshme.
 • Shkalle Me gjatesi Te Ndryshme.
 • Lubrifikante Te Ndryshme Per Motorrat Me Mishelle.

Gjithashtu Ju Ofrojme Aksesore Te Ndryshem Per Pjesen E Kopshtarise Si: Fije Per Prerese Bari, Disk Per Makinerite E Barit, Zinxhire Motorrsharrash, Lata Motorrsharrash Vegla Krasitje, Karroca Transportuese Etj…


Materiale Elektrike Per Banesa Apo Industri: Celesa Elektrike, Priza Elektrike, Kabull Elektrike, Spote Elektrike, Kanalina Elektrike, Llampa, Saldatrice, Rrl Elektrike, Elektrike Te madhesive te Ndryshme, Kompresore Dhe Shume Aksesore Te Ndryshem Te Rrjeteve Elektrike.


Pompa Uji: Pompa Uji Zhytese, Presioni Dhe Zhytese, Pompa Vaditese.


Materiale Ndertimi: Trapane Me Korent Dhe Bateri, Matrapike Me Korent Dhe Bateri, Fresibel Me Korent Dhe Bateri, Vidatore Me Bateri, Lazer Niveli Me Bateri, Nivele, Pinca Te Ndryshme, Metra Te Ndryshme, Morseto Te ndryshme, Izolante, Buloneri Etj..!


Paisje Shtepiake: Soba Gatimi, Soba Ngrohje, Aspiratore Guzhine, Furra Buke, Pjanure Gatimi, Lavamane Etj…


Velga Pune Per Oficina: Kompresore, Set Celsash Te ndryshem, Set Picash Te Ndryshme, Krikete Te Ndryshme, Valixhe Per Mbajtje Veglash Te Madhesive Te Ndryshme.


Bojra Dhe Izolante Te Ndryshem Per Objekte Banimi,  Industriale Dhe Aksesore Te Ndryshem: Furca Per Lyerje, Rrula Te Ndryshem Per Lyerje, Bojra Te Ndryshme Me Kompjuter Dhe Te Gatshme,Llak te Ndryshem, Tenie Te ndryshme Maskimi Dhe Izolimi.


Kolle / Fino dhe Izolues Per Punime Ne Objektet Tuaja Te Banimit Dhe Industriale.


Veshje Per Mbrojtje Ne Pune: Kominoshe, Kepuce, Syze, Kufje Per Zhurmat, Doreza, Maska Kunndra Helmeve Dhe Papastertive, Maska Saldatricje, Kapele.

 

[instagram id=”61539″]


AMBJENTET E DYQANIT

[su_custom_gallery source=”media: 24948,24947,24946,24945,24944,24943,24942,24941,24940,24939,24938,24937,24936,24929,24930,24931,24933,24934,24935,24928,24927,24926″ limit=”100″ link=”lightbox” width=”410″ height=”380″ title=”never”]


Per porosi ose me shume informacion na telefononi: +355672078177

Vegla Pune & Materiale Ndertimi Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL