EA TRANSPORT • TRANSPORT MALLRASH

EA TRANSPORT • TRANSPORT MALLRASH

EA Transport ofron Transport Mallrash në Shqipëri, Rajon dhe kudo në Europë. Transportojmë mallra të ndryshëm me përmasa të veçanta dhe sipas porosive. Për shkak të flotës sonë të transportit dhe rrjetit tonë të gjerë me kompani ndërkombëtare, ne operojmë në të gjithë Europën, duke mundësuar Import dhe Export brenda dhe jashtë vendit.

Karakterizohemi nga përkushtimi dhe përgjegjësia e plotë gjatë gjithë procesit, nga ngarkimi i mallit deri në dorëzimin e tij në destinacionin final. Ofrojmë shërbimin duke u pergjjigjur me përpikmëri çdo kërkese të klientit, në kohë reale.

Falë eksperiencës së përfituar në vite, EA Transport mund të përmbushë çdo kërkesë transporti, drejt çdo destinacioni. Ne ofrojmë lehtësira në shërbimet tranzitore dhe doganore, qofshin këto ngarkesa importi apo eksporti.

Me një staf të përkushtuar dhe korrekt, kemi arritur të krijojmë një klientelë të gjërë të cilat tashmë prej disa vitesh na besojnë transportin e mallrave të tyre.

Ju garantojmë korrektësi, shpejtësi, siguri dhe profesionalizëm.

Adresa: Rruga Bajram Tusha, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code