EDILCASS VB • DURRES

EDILCASS VB • DURRES

Rreth Kompanise: Objekti kryesor i shoqërisë “EdilCass VB” është përpunimi dhe montimi i Grilës “Edilcass”. Quhet e tillë pasi elementi kryesor dhe i veçantë i saj është kaseta “Edilcass” e importuar nga prodhuesi Italian “EDILCASS” s.p.a Cisternino(BA) Itali.

Grila Edilcass është tepër funksionale (i përgjigjet trashësisë së murit dhe shërben si arkitra) edhe lehtësisht e montueshme.

Kërkesa për produktin tonë është vazhdimisht në rritje (importet janë shumefishuar, numri i klientëve është në rritje po kështu dhe numri i personelit). Ka mbi 12 vjet që klientela jonë ka pësuar përhapje gjeografike( jo vetëm në Durrës e Tiranë, por edhe në Vlorë, Shkodër, Lezhë, Sarandë…)!

Cilësia e produktit tonë dhe niveli i shërbimit kanë influencuar në pozicionimin e Shoqërisë Sonë në treg. Na Kontaktoni!


Edilcass V.B ofron një sërë shërbimesh mbështetëse për klientët e saj si:

   • Transport falas
   • Montim i grilës
   • Asistencë pas montimit
   • Konsulencë në lidhje me përdorimin e grilës

Ne përpiqemi gjithmonë që klienti të jetë i sigurtë për vendimin e tij për përzgjedhjen e grilës Edilcass, e cila është e çertifikuar sipas standarteve më teë larta ISO 9001.

“Edilcass VB” shpk është krijuar me 28.03.2003 me nr. 28395 të “Regjistrit Tregtar”. Selia e Shoqërisë “Edilcass VB” ndodhet në Durrës, ne lagjen 13, Rr. Unaza Shkozet-Plepa, Plazh Durrës.

Adresa: Lagjia 13, Unaza e Plazhit, Rr. Shkozet-Plepa, 300 m nga mbikalimi hekurudhor, Durrës

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code