ELEKTORSERVIS GJURIU – KAMEZ

ELEKTROSERVIS SALDATRICESH & PAISJE INDUSTIRALE Adresa: Rruga Donald Trump, Kamez

Elektroservis Gjuriu ofron Servis & Shitje Paisjesh Idustriale si: Saldatrice, Gjeneratore, Kompresore, Panele Fotovoltaike Diellore, Sisteme Hidrogjeni si dhe Servis Hidrocentralesh.

Eksperienca e fituar prej disa vitesh ne treg, cilesia dhe korrektesia ne pune, ben qe te ofrojme sherbim profesional dhe te shpejte.

Stafi i kualifikuar ju mundeson riparim te plote dhe me garanci te te gjitha paisjeve industriale qe ne riparojme.

SERVIS & SHITJE SALDATRICESH

SERVIS & SHITJE GJENERATORESH

SERVIS & SHITJE KOMPRESORESH

SERVIS & SHITJE PANELE FOTOVOLTAIKE DIELLORE

SERVIS & SHITJE SISTEME HIDROGJENI

SERVIS & MIREMBAJTJE HIDROCENTRALESH

PUNIMET ME TE FUNDIT

[instagram id=”61278″]


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355682305578 / +355682099091 / +355685720108

ELEKTROSERVIS SALDATRICESH & PAISJE INDUSTIRALE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera