Kërko

EMANTE PANEL SHPK – PANELE SANDWICH

FABRIKE PANELESH SANDWICH • ISOTECK ITALBA SHPK Adresa: Sektori Rinia, Rruga “Vath Turja”, Durrës

E vendosur në bregdetin qendror shqiptar, vetëm 10 minuta larg portit të Durrësit dhe në qendër të Mesdheut, përballë porteve italiane, EMANTE PANEL SHPK, mbi një sipërfaqe prej 30,000 m2, merret me prodhimin e paneleve sandwich, me fletë prej çeliku të galvanizuar, të paralyer dhe me mbushje poliuretani. Falë përdorimit të teknologjisë lartë dhe të fundit, Emante Panel Shpk është bërë një realitet i rëndësishëm në fushen e prodhimit te Paneleve Sandwich dhe materialeve të ndërtimit, në Shqipëri dhe jashtë saj. Ofrohet prodhim, transport dhe montim kudo ne Shqiperi dhe Europe.

Cfarë Prodhojmë?

Panel Çatie: Izolimi me i mirë termik, papërshkueshmëria absolute, e lehtë per t’u montuar, zgjidhja më e lehtë.

Panel Çatie me një flet mbulimi: E përshtatshme edhe për mbulime të harkuara, falë lakueshmërisë së saj.

Panel Muri: Lidhje femër-mashkull. Trashësia e disponueshme nga 25 deri në 200 mm.

Panel Muri me vide të fshehtë: Lidhja e posaçme femër-mashkull lejon fshehjen e vidës. Trashuesia e disponueshme nga 30 deri në 120 mm fiksuese. Trashuesia e disponueshme nga 30 deri në 120 mm

Panel Rei Rezistent ndaj Zjarrit: Rezistenca ndaj zjarrit përkufizohet si “Qëndrimi i një elementi konstruktiv – përbërësi ose strukture, për të ruajtur sipas planit të paracaktuar dhe për të marrë për një periudhë të caktuar kohore rezistencën, stabilitetin,  qëndrueshmërin dhe izolimin termik.

Panel per izolimin e tingujve: Izolim Akustik Klasi A

Panele mbulimi imitim tjegulle: Pjesa e sipërme prej çeliku të galvanizuar të paralyer (mm).

Shirita druri Perlinato: Produkt i ngrohtë i menduar për sektorin e ndërtimeve me dru, i cili është zhvilluar nga aktiviteti i qëndrueshëm i Kërkimit dhe Zhvillimit, që vendos qendrën në perceptimin e tendencave të reja, duke iu përshtatur sfidave të reja të përmirësimit të bilancit të shpenzimeve.

Aksesore:

 • Maskuese izoluese anësore të mbyllura
 • Maskuese izoluese të prera të mbyllura
 • Kulme dopio për çati të çrregullta
 • Kulme te brendshme
 • Etj..!

[NPG id=74143]


Shërbimet & Produktet Tona:

 • Panele sanduiç për mbulesë dhe fasada
 • Panale për dhoma frigoriferike
 • Panale sanduiç tjegull (me dru origjinal në pjesën e poshtme)
 • Llamarinë e lyer dhe zingato rolot ose e përpunuar
 • Aksesorë për kapanone dhe shtëpi, si: ulluqe, kulme, etj.
 • Llamarinë e valëzuar trapezoidale për mbulesë
 • Polikarbonat i trashësive të ndryshme për kapanone dhe ndërtesa
 • Prodhim kioskash për zyra ose shtëpi të lëvizshme
 • Prodhim arkarexhash zingato për kapanone
 • Llamarinë betoni për ndajre katesh
 • Panele sanduiç për fasada me imitacion guri dhe tulle
 • Etj..!

Për më Shumë Info na Kontaktoni!

Tel: +355 67 208 6666

Email: info@emante.eu

FABRIKE PANELESH SANDWICH • ISOTECK ITALBA SHPK

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL