ENT CLINIC – TIRANE

ENT CLINIC TIRANE – KLINIKE MJEKESORE TIRANE Adresa: Rruga e Dibres, 50 metra mbi Fakultetin, e Mjeksise, Tirane

Klinika ENT është e vendosur në Tiranë, shume afer me spitalin QSUT. Mjekët tanë janë profesionistë jashtëzakonisht të përkushtuar dhe shumë të aftë. Ata janë këtu për të siguruar trajtim, mbështetje, këshilla dhe metodat praktike për të kuptuar dhe për të trajtuar të gjitha fushat e veshit, hundës dhe fytit. Gjithashtu doktoret tane ofrojne kushte dhe kujdes plotësues nga fushat e dermatologjise, të ushqyerit, dietologji, patologjinë e të folurit.


ENT Clinic shqyrton dhe trajton fëmijët dhe të rriturit. Misioni ynë është që të sigurojmë cilësi të lartë, trajtim të plotë për pacientët e të gjitha moshave dhe prejardhjes. Për të arritur këtë, ne jemi të përfshirë në arsimin universitar dhe pasuniversitar, kirurgjine e lartë dhe ne kërkim në fushat tematike relevante në praktikën tonë klinike.

VESHI

Fusha unike specialistit të veshit; hundës dhe fytit është trajtimi i çrregullimeve të veshit. Kjo përfshin trajtimin mjekësor dhe kirurgjik për çrregullime të dëgjimit, infeksionet e veshit, çrregullime të balancës, çrregullime nervore fytyrës apo çrregullime nervore të kafkës, si dhe menaxhimin e çrregullimeve të lindura dhe çrregullimeve kanceroze të veshit të jashtëm dhe të brendshëm.

HUNDA

Kujdesi i zgavrës së hundës dhe sinuseve është një nga aftësitë kryesore të specialistit ENT. Menaxhimi i çrregullimeve në zgavrën e hundës, sinuseve paranazale, alergjisë, sensin e nuhatjes, dhe frymëmarrje me hundë, si dhe pamjen e jashtme të hundës janë pjesë e fushës së ekspertizës të ORL.

FYTI

Gjithashtu specifike për specialitetin e ORL është ekspertiza në menaxhimin e sëmundjeve të laringut (kutia e zërit) dhe traktin e sipërm aerodigestive ose ezofagun duke përfshirë çrregullimet e zërit të frymëmarrjes (frymëmarrje), dhe gëlltitjes.

Specialisti ORL?
Specialist i veshit, hundës dhe fytit është një mjek i trajnuar në trajtimin mjekësor dhe kirurgjik të veshëve, fytit, hundës dhe strukturave të lidhura të kokës dhe qafës. Ata kanë ekspertizë të veçantë në menaxhimin e sëmundjeve të veshit, hundës dhe sinuseve të pasazhit të hundës, laringut (kuti e zërit), zgavrën me gojë dhe faringun e sipërm (gojës dhe fytit), si dhe strukturat e qafës dhe fytyrës. ORL është specialiteti më i vjetër mjekësor në Shtetet e Bashkuara.
Trajtimet qe ofrojme:
  • – Rinoplastika dhe Septoplastika
  • – Otoplastika
  • – Adenotomi
  • – Tonsilotomi me Radiofrekuencë
  • – Laringektomi Totale
  • – Polipotomi laringu
  • – Heqje mase tumorale ne qafe
  • – Kirurgjia endoskopike funksionale e sinuseve
  • – Parotidektomia
  • – Concave reduction with Radiofrequency


KLIKO MBI FOTO PER TE SHIKUAR VENDODHJEN E KLINIKES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL