EURO GUAINA SHPK

EURO GUAINA SHPK

Kompania është krijuar në Dhjetor 1997, në fillim me emrin Kozeli sh.p.k dhe më pas me emrin Euro-Guaina sh.p.k. Aktivitetin e kemi ushtruar në fushën e Importit dhe Tregëtimit me shumicë dhe pakicë të Materialeve Hidro Termo-Izoluese dhe aksesorëve të tyre. Aktiviteti jonë është shtrire më së shumti në Tiranë, duke pasur klientë nga e gjithë Shqiperia.

Furnitorët tanë kanë qenë në vite: Polyglass Treviso, Multichimica, Copernit SPA, Valli Zabam SPA, FIM.D.O.O., Imper SPA, etj… Në vite, gama e artikujve që ne tregëtojmë ka ardhur duke u shtuar dhe kemi qenë të paret që kemi provuar masivisht membranat PVC dhe TPO.

Specializimi ynë i ngushtë me produktet Termo-Hidroizoluese na bën komodë për klientët që kanë nevojë për shërbimet dhe produktet tona. Qëllimi ynë është që në vite të sensibilizojmë përgjegjshmërinë e ndërtuesve për të bërë një punë sa më cilësore. Futja e materialeve bashkëkohore multifunksionalë, për ta bërë çatinë, taracën apo themelin të papërshkueshëm nga fenomenet e lagështisë dhe kompatibël për prodhimin e energjisë alternative.

Adresa: Rruga Agim Hysenbelliu, ish Sheshi Shqiponja, rrugica e Renault, Tiranë.

Dëshironi të bashkëpunoni me ne? Mos hezitoni të na kontaktoni.

Tel: +355 69 207 0781

Admin: +355 69 209 0576

Email: euro_guaina@yahoo.it

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL