Kërko

EURO KAMIN SINANI

EURO KAMIN SINANI

Euro Kamin Sinani është një emër i besuar në industrinë e oxhaqeve, duke ofruar produkte dhe shërbime me cilësi të lartë për klientët në Peqin, Shqipëri dhe më gjerë. Me vite përvojë dhe një ekip profesionistësh të kualifikuar, janë të pakushtuara për të përmbushur nevojat unike të secilit klient.

Ne ju garantojmë cilësi dhe ngrohtësi, me modele nga më të ndryshmet, klasike dhe moderne. Oxhaqe Italian, Polak, Francez, Grek, etj... Ju mundësojmë edhe projektin e oxhakut tuaj që mund t'ju përshtatet më së miri. Pavarësisht nëse keni nevojë për një instalim, riparim ose mirëmbajtje të re të oxhakut, ne kemi ekspertizën për të kryer punën siç duhet. 

Dekore të ndryshëm oxhaqesh. Firma jonë ofron një gamë të gjerë vatrash të dimensioneve dhe modeleve të ndryshme. Te ne do të gjeni të gjitha modelet, që janë të përshtateshëm për ambjentin tuaj, të cilësisë së lartë.

Ofrojmë Punime Artistike Mermeri, Graniti, Kuarc dhe Laminat.

Gjtithashtu ofrojmë edhe Punime Dekorative të ndryshme si: dekore oxhaku klasik ose modern, banakë për kuzhina, lavamane për banjo dhe punime të tjera Artistike, Dekorative në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mali Zi, etj...

Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund t'ju ndihmojmë me të gjitha nevojat tuaja për Oxhak ose Punim Artistik Mermeri.

FUNDI I KËTIJ ARTIKULLI
sqAL
Scan the code