FIDANE FRUTORE & PLEHRA KIMIK – B.MUKA

FIDANE FRUTORE FUSHE KRUJE • PLEHRA KIMIK FUSHE KRUJE Adresa: Tek Ura e Tapizes, Fushe-Kruje

Fidanishte Behari qe nga viti 1993 ofron fidane frutore te te gjithe stineve. Ofrohen fidane te shendetshem, te kultivuar ne kushte shume te favorshme zhvillimi. Gjithashtu ofrohen plehra kimike per ushqimin e fidaneve.

[NPG id=24309]

Ofrojme fidane frutore te varieteteve dhe madhesive te ndryshme. Në grupin e fidanëve frutore hyjnë molla, kumbulla, dardha, rrushi, portokalli, qershia dhe shumë lloje të tjera. Prodhimi kryesisht bëhet sipas stinës.

[NPG id=24325]

Ne jua krijojme këtë mundësi klientëve duke iu ofruar fidanë cilësorë dhe kontribuar në këtë mënyrë edhe në përmirësimin e ambjentit në të cilin jetojmë apo në cilësine ajrit të cilin e thithim në çdo çast.


Telefononi per e shume informacion: +355682124363

FIDANE FRUTORE FUSHE KRUJE • PLEHRA KIMIK FUSHE KRUJE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL