HIDROTEKN – SITEME NGROHJE – FTOHJE FIER

HIDROTEKN FIER – SITEME NGROHJE / FTOHJE / RAKORDERI / TUBACIONE Adresa: Rruga Fier-Patos, Km. 1 – Fier

HIDROTEKN me një eksperienc shumë vjeçare në treg është distributori i disa nga kompanive më prestigjioze europiane në Shqipëri te sistemit ngrohje-ftohje, rekorderi dhe tubacioneve e të gjitha permasave.

Ne përpiqemi që të sigurojmë klientëve tanë një shërbim optimal të shitjes. Kjo përfshin një dërgesë të shpejtë të produkteve në gjithe territorine e Shqiperise në kohë reale.

Ekipi ynë i shitjes mban kontakte me gjithë klientët  dhe i informon ato për produktet e fundit në gamën tonë.

HIDROTEKN është lidhja më e fortë mes shume fabrikave Gjermane, Italiane dhe Greke në të gjithë pikat e shitjes në Shqipëri. Ne qëndrojmë në mes të prodhuesit dhe shitësit, dhe ofrojmë një shërbim të shpejtë me përzgjedhje të gjerë.

CILËSI

Ofrojmë Produkte cilësore të çertifikuara nën garancinë e markave më të njohura në treg për të gjithë gamën e produkteve që ne ofrojmë për gjithë tregun Shqiptar

KURSIM ENERGJIE

Panelet diellore kane rezultat pozitiv ne  kursimin e energjise. Nje panel diellor eshte nje mekanizem qe lejon transformimin e rrezatimeve diellore ne energji termike.

SUPORT

Projektim, zbatim & suport i të gjitha projekteve tuaja ku aplikohen produktet HIDROTEKN pavarësisht qytetit ku aplikohet projekti.

GARANCI

Çdo produkt shoqërohet me garanci specifike dhe HIDROTEKN ofron suport të plotë për konsumatorët/zbatuesit apo për projektuesit e çdo projekti.


HIDROTEKN që nga viti 2005 është distributori më i madh pajisjeve hidraulike, hidrosanitare. Sigurojmë një dërgesë të shpejtë të produkteve në gjithë territorine e Shqipërisë brenda dy ditëve.

FACEBOOK POST

Postime nga Facebook!

 

VENDODHJA E DYQANIT

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera