Kërko

HOTEL NE TIRANE – MERIDIAN TIRANA HOTEL

HOTEL NE TIRANE – MERIDIAN TIRANA HOTELAdresa: Rruga Siri Kodra, kryqëzimi i rrugës Besa – Tiranë

Superb Bed And Breakfast Hotel

Previous   —   Next

Bar & Restaurant

Meridian Restaurant and Bar is a lively, contemporary eatery where the coffee bar and it’s balkan style is a  feature which sets it apart. We serve a great selection of drinks and excellent food with meals ranging from bar snacks to a full a la carte menu. With sports fixtures on large plasma screens and regular theme nights, Meridian is great place to stay with your friends and colleagues! Pop in for a drink and/or a bite to eat. We look forward to welcoming you!

Opening Hours

Meridian Restaurant and Bar is open seven days a week, from 12.00 until 23.00 Monday to Saturday and from 12.00 until 22.00 on Sunday (please note that opening hours are subject to change). If you would like to reserve a table or book an area for a special event please contact us on +35569888388

Per Rezervime Kontaktoni: +355696973751

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni sërish, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL