ITAN LIFT – SHKALLE ELEKTRIKE & ASHENSORE

ITAN LIFT – SHKALLE ELEKTRIKE & ASHENSORE Adresa: Misto Mame – Tirane

Itan Lift ofron:

  • – Shkalle Elektrike
  • – Ashensore
  • – Administrim Pallatesh

Mundesojme projektimini dhe montimin e shkalleve apo ashensoreve per ambjente banimi ose biznesi. 

ASHENSORE

SHKALLE ELEKTRIKE


GJITHASHTU OFROJME MIREMBAJTE PALLATESH! 


LYERJE – MIREMBAJTJE TE AMBJENTEVE TE PERBASHKETA 

PASTRIM I AMBJENTEVE TE PERBASHKETA 

MIREMBAJTE E RRJETIT ELEKTRIK TE PERBASHKET

MIREMBAJTE E RRJETIT HIDRAULIK TE PERBASHKET

MIREMBAJTE KOPSHTI / GJELBERIM

MIREMBAJTE ANTENE PALLATI

MIREMBAJTE DEPOZITASH UJI NE PALLATE

MIREMBAJTE RIPARIM POMPASH PALLATI

MIREMBAJTE ASHENSORI


Sherbimi i ofruar eshte cilesore fale eksperiences se fituar fale disa vitesh dhe fale stafit te specializuar i cili ofron sherbim korrekt dhe ne kohe te shpejte!

Na kontaktoni per me shume info tel: +355699494363

Cesare Shpk

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera