IZO-TOP SHPK • MATERIALE HIDROIZOLIMI

IZO-TOP SHPK • MATERIALE HIDROIZOLIMI

IZO-TOP LLC është në tregun e materialeve Hidro-Termoizolimit që nga shkurti i vitit 2022 por, ajo derivon nga Kozeli Shpk, e cila është prezente në treg prej vitit 1997. Aktiviteti bazë i yni është Importi dhe Distribuzioni në tregun Shqiptar të Materialeve Hidro dhe Termo-Izoluese.

Distribuzioni jonë në treg realizohet nëpërmjet bashkëpunimit të gjerë të klientelës tonë e cila është kryesisht kompani ndërtimi, magazina shumice si dhe një rrjet të gjerë dyqanesh me materiale ndërtimi.

Njëkohësisht nuk jemi të pa-vëmendshëm kundrejt kërkesave të klientit të vogël. Partnerët tanë janë kompani lider në fushën e prodhimit të materialeve Hidro-Termoizoluese. Ne kemi raporte direkt me Polyglass spa Treviso, FIM Conjiza, Multichimica Padova, Copernit Mantova, etj..!

Motoja Jonë: Çdo Hidroizolim është i Mundur!

Adresa: Pranë Megatek, Tiranë

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL