KAMBIOMATIK – KAMBIO AUTOMATIKE

Servis Kambio Manuale • Servis Kambio Automatike Adresa: Rruga Dytesore Tirane-Yrshek Km.1, Prane Vodafone Albania, Mezez, Tirane

Kambiomatik, një kompani e specializuar në fushën e riparimeve të kambiove automatike por jo vetëm.

Ukrijua nga pasioni i përbashkët për kambiot, puna e palodhur për të zgjidhur çdo sfidë dhe dëshira për t’i ofruar tregut shqiptar shërbime të specializuara në këtë fushë.

Shërbimet tona:

 • Riparim Kambio Automatike
 • Riparim Hidroxhunto
 • Riparim Kambio Manuale
 • Riparim Ridoto dhe diferenciale
 • Test kompjuterik
 • Pjese kembimi dhe vajra lubrifikante

Ne jemi të PARET që i kemi sjellë tregut shqiptar paisje me një teknologji të avancuar bashkëkohore si:

 • Paisjet e riparimit të hidroxhuntove
 • Lavatricja me ultratinguj për pastrimin e pjesëve me një precision të lartë
 • Valve Body test bench
 • Bankoprova e trurit
 • Etj..!

EKSPERIENCA E STAFIT Teknikët tanë kanë vite përvojë, të specializuar dhe trajnuar në kompanitë më të mëdha të fushës së automekanikës në Europë.

Shërbimet tona ofrohen me garanci nga 3 muaj deri në 2 vite në varësi të shërbimit të kryer.


PARTNERET


Per me Shume Info na Kontaktoni!

Tel: +355 67 202 6727

Email: amipicari@yahoo.com

Servis Kambiosh Automatike & Manuale – Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera