KANTINA E VERRES BINJAKET • TIRANE

KANTINA E VERRES BINJAKET • TIRANE

Kantina Binjaket ka hapur dyert që nga vit 2014 për turistë shqiptarë dhe të huaj. Kantina është ideuar nga artist dizenjues profesionist dhe ka një akomodim shumë të veçantë e cila bën që të kaloni një kohë vërtetë shumë relaksuese dhe të provoni verën aq të shijshme ose një gotë rakie të prodhuar në ambjentet e kantinës.

Në ambjentet e kantinës do të keni mundësinë të provoni Verën Resling të Bardhë ose Verën e Kuqe Kabernet. Gjithashtu Raki Rrushi Moskat apo Raki Kumbulle për Gentleman.

Kantina Binjakët, me vetëm 20€/Personi ju mirëpret për të shijuar Verë apo Raki aq sa ju të dëshironi dhe jo vetëm, shërbehen të shoqëruara me mish dhe djathë apo edhe gatime të tjera të ndryshme.

ÇMIME & ÇERTIFIKATA

Në ambjentet e kantinës mund të kaloni momente relaksues me të dashurit ose familjarët tuaj. Gjithashtu mund të organizoni ditëlindje me grup deri në 28 persona.

Vera dhe Rakia e cila prodhohet nga vetë kantina, ruhen po aty, në ambjente të freskëta, të përshtatshme për konsum.

Ofrojmë:

   • Verë Merlot
   • Verë Shesh i Bardhë
   • Verë Romantike
   • Raki Rrushi Moskat
   • Raki Kumbulle
   • Pije Speciale Barbarosa

Adresa: Rruga Ramazan Kasa, Pallati i Binjakëve Nr.34, Bodrumi Nr.18, Tiranë

Nese jeni dashamirës të verës dhe rakisë, ne ju ftojmë të provoni rakinë apo verën tonë, do të mbeteni vertetë të kënaqur. Ju mirëpresim çdo ditë nga ora 12:00 deri në orën 20:00..

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL