KARROTREC AFRIMI MAMINAS • TRANSPORT ECCEZIONALE

KARROTREC AFRIMI MAMINAS • TRANSPORT ECCEZIONALE

Karrotrec Afrimi ofron shërbim Karrotreci 24 Orë non-stop në Mamimas, në të gjithë Shqipërinë si dhe jashtë Shqipërisë.

Ofrohet Shërbim me Karrotrec për Autovetura si dhe Karrotrec për Makineri të Rënda industriale, kamiona, autobuza, fadroma, varisk, rrula dhe çdo pajisje tjetër industriale të tonazheve të larta.

Adresa: Shërbim i Kujdesshëm, i Shpejtë dhe i Garantuar.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Scan the code