KARROTREC ALTINI • DURRES

KARROTREC ALTINI • DURRES

Karrotrec Altini ofron Shërbim me Karrotrec 24 Orë Non-Stop në Durrës dhe më Gjerë. Mundësojmë Trasport të Mjeteve të Tonazheve të Ndryshme si: Vetura, Fuoristrada, Furgona, Rulota, Motorra, Mjete Lundrimi, etj..! Ofrohet shërbim korrekt, i shpejtë, i garantuar dhe mbi të gjitha, me çmime të arsyeshme.

Operojmë me mjet në gjendje shumë të mire pune dhe kjo bën që të ofrojmë shërbim të kualifikuar dhe të kujdesshëm gjatë transportit.

Adresa: Durres. Operojmë kudo në Shqipëri.

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

sqAL