Kërko

Kerkohet Mobilier ne Belgjike

Belgjike: 2600 Euro/muaj!!!
Kerkojme mobilier per ne Belgjike, qyteti Hasselt!
Paga: Fillon nga 2600 Euro! Me kontrate 5 vjeçare. Pajiset me karte ID dhe pas 5 vjetesh me pashaporte!
Mundesi te behet bashkim familjar! Duhet te kete eksperience ne prodhim dhe montim!
Kemk 5 vende vakante!

Adresa: Hasselt, Belgjike

Nr. Kontakti: 0685710323

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

sqAL