Kërkoj Punëtorë për Qepena & Tenda Dielli

Kerkojme Punonjes me ose pa eksperience pune per Qepena dhe Tenda Dielli. Ofrohet pagese e mire.

Adresa: Tiranë

Tel: 0692419333

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera

Scan the code