Kërko

Kerkojme USTA & Punonjes Ndertimi per Sisteme Kapot

Aliaj Group Construction kerkon te punesojen Usta dhe Ndihmes per Sisteme Kapot. Ofrohet pagese e mire.

Adresa: Tiranë

Tel: +355686713666

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL