Kerkojme Saldator dhe Ndihmes Saldator

Cullhaj Konstruksion kerkon te punesoje Saldator dhe Ndihmes Saldator. Ofrohet pagese e mire.

Adresa: Rruga Elez Isufi, Tirane

Contact us: +355 68 906 6666+355 68 906 6666

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të ngjashme

sqAL
Scan the code