KLINIKA DENTARE CONDOR – TIRANE

KLINIKA DENTARE CONDOR –  KLINIKE DENTARE NE TIRANE Adresa: Rruga e Kavajes, Qendra Condor – Tirane

Klinikën Dentare Condor ofrojmë shërbime gjithëpërfshirëse nga të gjitha fushat e stomatologjisë. Stafi i përgatitur dhe me shumë vite përvojë në trajtimin e problematikave të kirurgjisë dentare, ortodoncise, implanteve dhe trajtimeve klinike do t’ju mundësojnë më të mirë për shëndetin tuaj.

Klinika jonë është e përkushtuar t’ju ofrojë shërbime të shkëlqyera dhe të personalizuara për t”i bërë vizitat tuaja sa më të rehatshme.

Ju Mirepresim!


[NPG id=26075]


SHERBIMET ?:
  • 1️⃣ Vizita dhe konsulta
  • 2️⃣ Profilaksi
  • 3️⃣ Terapi
  • 4️⃣ Dentistri Estetike
  • 5️⃣ Ortopedi
  • 6️⃣ Ortodonci
  • 7️⃣ Implante
  • 8️⃣ Kirurgji

GJITHMONE DHUROJME BUZEQESHJE!

Per me shume informacion ose rezervim orari na kontaktoni: +355692942414

Klinika Dentare Condor

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera