DENTAL ESEL – TIRANE

KLINIKE DENTARE ASTIR • LABORATOR DENTAR ASTIR Adresa: Rruga Tom Plezha, Astir, Tirane

Esel Dental ofron me profesionalizem dhe korrektesi sherbime ne fushen e stomatologjise. Klinika jonë ofron shërbime dentare komplekse dhe trajton te gjitha problemet e gojes. Çdo ekzaminim dhe diagnostikim zhvillohet me ane te aparaturave dhe mjeteve te teknologjise se fundit. Te ne kryhet nje cikël i mbyllur, pasi perveç klinikes dentare Esel Dental ka edhe laborator.

KLINIKE DENTARE ASTIR • LABORATOR DENTAR ASTIR

Ne kliniken tone punohet me materiale te certifikuara. Tek Esel Dental kryhen te gjitha llojet e punimeve dentare, nga ato te femijet deri te vendosja e implanteve te të rriturit.

Te dhenat e pacienteve ruhen per nje kohe te gjate dhe secili prej tyre mund te kontrolloje ne çdo moment ndryshimet ne permiresimin e gojes.

Misioni yne eshte realizimi i punimeve me cilesi maksimale i shoqeruar nga nje sherbim korrekt ne kohe shume te shpejte.

Te ne do te gjeni gjithashtu grafi dentare dixhitale.


Ne Klinike Ofrohen:
  • – Mbushje Estetike
  • – Kirurgji
  • – Faseta
  • – Ura Zirkoni Dhe Porcelani
  • – Proteza Të Ndryshme
  • – Implantologji
  • – Zbardhim Profesional
  • – Ortodonci
  • – Laborator
  • – Etj..!

[NPG id=40316]


Ne garantojme diagnostifikim te plote dhe ofrojme forma te ndryshme te kujdesit dentar, procedura kirurgjikale dhe shërbime dentare kozmetike, etj…

Konsulta falas!

Tel: +355694092414 / +35544518834

KLINIKE DENTARE ASTIR • LABORATOR DENTAR ASTIR

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera