KLINIKE DENTARE ” KLODIANA KARAGJOZI ” – DURRES

KLINIKE DENTARE NE DURRES Adresa: Prane Poliklinikes Qendrore, Durres

Klinika Dentare “Klodiana Karagjozi” ofron Sherbime ne Ortodonci, Terapi, Impiantologji, Konsulta dhe te gjitha sherbimet mjekesore te klinikes.  Eksperienca prej 21 vjetesh, 12 vite pune ne Itali dhe 9 vite ne Shqiperi si dhe Kurset e Specializiit te kryera ne Itali, bejne qe te ofrojme nje sherbim te kualifikuar dhe cilesor. Ju Mirepresim!Ejani tek ne sepse “Buzeqeshja juaj eshte Motivi Yne

Per me Shume Info ose Rezervime na Kontaktoni!

Tel: +355 69 484 5323

KLINIKE DENTARE NE DURRES

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.
Ju lutem kërkoni në SEARCH or in the relevant categories for the service you want.
Kërko

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1 Pragraph 1.

Pragraph 2 Pragraph 2.

Pragraph 3 Pragraph 3.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera