HEMERA MEDICAL CENTER – TIRANE

KLINIKE MJEKESORE NE TIRANE – HEMERA MEDICAL CENTER Adresa: Rruga Ibrahim Kodra, Nd 4, Tiranë

Me moton të parandalosh është më lehtë se te kurosh, Hemera Medical Center ju fton te kryeni ekzaminime laboratorike të cilësise së lartë dhe rezultate të shpejta.

Ofrojmë kujdes shëndetësor cilësor në një mjedis të sigurtë nga profesionistë shumë të kualifikuar, duke përdorur praktikat më të mira mjekësore aktuale dhe teknologji të përparuar.

Sëmundja sjell shqetësim, kosto, dhimbje dhe vuajtje. Ndaj dhe parandalimi i saj mbetet një ndër synimet kryesore të mjekëve. Testimet dhe check up-et rutinë janë të rendësishme jo vetëm për problemet që ju shqetësojnë rregullisht, por edhe për ato që nuk vuani për momentin! Për çdo simptomë të parë, eja tek Hemera dhe fol nga afër me mjekët! Mbaj nën kontroll shëndetin tënd!

LABORATOR MJEKESOR

KIRURGJIA VASKULARE

OKULISTIKE

ESTETIKE

KIRURGJA ME LAZER E HEMOROIDEVE

ORTOPEDIA

ORL

REUMATOLOGJI

ENDOKRINOLOGJI

ALERGOLOGJI

FIZIOTERAPI

HEALTH & WELLNESS

Kujdesi nuk është kurrë i tepërt, sidomos kur bëhet fjalë për shëndetin. Veçanërisht te fëmijët, vëmendja e prindërve duhet të jetë e dyfishtë. Një temperaturë e zgjatur, zbehje e fytyrës apo ënjtjet në trup duhet të jenë sinjale të qarta që prindërit të kërkojnë një konsultë mjekësore për fëmijët e tyre. Shpeshherë këto ndryshime mund të jenë të përkohshme, por një analizë gjaku dhe një kontroll është më se e këshillueshme, pasi do të jetë mjeku specialist që do të vendosë diagnozën. Tek Hemera Medical Center do të merrni një analizë të plotë dhe të kryer me përgjegjshmëri shumë të lartë. Stafi mjekësor është në dispozicionin tuaj për çdo paqartësi apo orientim.

[instagram id=”61262″]

Shëndeti, cilësia, siguria dhe kënaqësia e pacientëve tanë është objektiv kryesor dhe ajo çka na udhëheq çdo ditë! Ne punojmë fort që të sigurojmë ambiente bashkëkohore, kujdes maksimal dhe të trajtojmë të gjithë pacientët me të njëjtën siguri, dinjitet dhe respekt! Punojmë fort për t’ju ofruar pacientëve përvoja mbresëlënëse, rezultatet më të mira klinike dhe cilësi të përmirësuar të jetës. Ofrojmë cilësi, garanci dhe cmime te favorshme. Në Hemera Medical Center, ju do të merrni informacion të plotë për çdo rast!  Eja dhe ndihu si në shtëpi, në familjen tonë të madhe! Eja tek Hemera!


👩‍⚕️Minds that cure! ❤️Hearts that care!👨‍⚕️ Caring for life👂👃👁

Tel: +355693373337 / +35542445000

Email: info@hemera.al

Hemera Medical Center – Tirane

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera