Numrat e Suportit për Vodafone / One / Eagle Mobile

Më poshtë keni renditur numrat e mbështetjes/sekretarisë telefonike për 3 kompani celulare në Shqipëri.

VODAFONE:

#123#  QASJE E SHPEJTË NË LLOGARINË TUAJ DHE SHËRBIMET VODAFONE
136  Teksti SMS "internet" për konfigurimin e internetit
147  Transferoni kredinë në një llogari tjetër.
145 ✉ Informacion mbi llogarinë e kontratës ose kontrolloni gjendjen e kontratës USB të Vodafone
144  Vodafone Call me Back
135  Sekretaria telefonike
138  Aktivizoni shërbimin e thirrjeve të humbura
140  Kujdesi ndaj klientit për numrat me parapagesë
149  Kujdesi ndaj klientit për numrat e kontratave

ONE ALBANIA: 

Telefononi FALAS në numrin 142 Shërbimi i automatizuar i kujdesit për abonentët, i cili mund të kontaktohet nga abonentët me parapagesë dhe me kontratë. Do të keni mundësinë të:
Aktivizoni ofertat dhe paketat. Aktivizo dhe çaktivizo shërbimet. Për tu informuar për shërbime të ndryshme. Për t'ju ndihmuar dhe për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja në lidhje me shërbimet dhe paketat që dëshironi të përdorni, duke shtypur numrin 0, mund të transferoheni te agjentët, Falas.
Duke telefonuar në numrin 139 Shërbimi i kujdesit ndaj klientit për numrat me parapagesë – 10 lekë/min, do të keni mundësinë të:
Activate offers and packages. Enable and disable services Also be informed about: – Fees – Coverage areas – Roaming Service – PIN & PUK code – Various complaints – Blocking the card in case of loss or theft, etc.
Telefononi FALAS në numrin 144 Shërbimi i kujdesit për abonentët për numrat e kontratave (Individuale), do të keni mundësinë të informoheni për:
– Tariff plans – Various packages – Fees – Coverage areas – Roaming Service – PIN & PUK code – Various complaints – Blocking the card in case of loss or theft, etc.
Duke telefonuar në numrin 133 Shërbimi i kujdesit ndaj klientit për numrat One Fiks.
Free for One Fiks prepaid and Fiks with contract numbers. You will have the opportunity to be informed about: – Various packages – Fees – Coverage areas – PIN & PUK code – Various complaints
Telefononi FALAS në numrin 141: Shërbimi i kujdesit për abonentët (i automatizuar), do të keni mundësinë të:
– Top up your number – You are informed about the credit of the card – You are informed about the expiry date of the card – Activate the Friends & Family service.
SMS:
Dëshiron të dërgosh SMS? Numri 145 do t'ju informojë me informacionin e mëposhtëm:
Duke dërguar SMS FALAS në numrin 145 Shërbimi i informacionit të statusit të faturave (për numrat e kontratës), do të keni mundësinë të kontrolloni:
Current monthly traffic, sending SMS text (1) Traffic for the past month, sending SMS by text (0) To check MB, SMS and Minutes remaining by sending SMS text (2) For the remaining volume of BlackBerry packages, by sending SMS with text (3)

EAGLE MOBILE / ALB TELECOM:

Call: 123 nga çdo numër celular dhe fiks i ALBtelecom. Call: +355672012300 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë. Call: +35542200123 nga çdo telefon tjetër brenda apo jashtë Shqipërisë. Na kontaktoni në Viber dhe WhatsApp +355672000123 Na shkruani ne adresen gudrodi_abonentit@albtelecom.al

  Njoftim:

Adsense

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera