KOMPANI PASTRIMI SPARKLEAN – TIRANE

KOMPANI PASTRIMI NE TIRANE • SPARKLEAN TIRANE Adresa: Rruga Osman Myderizi, Komuna e Parisit, Tirane

Sparklean kujdeset per mirmbajtje e ambjentit tuaj. Menaxhojme te gjithe ambjentin dhe ofrojme pasterti maksimale, me detaje. Ate pak kohe te lire qe keni shpenzojeni me te dashurit tuaj dhe na lini ne te kujdesemi per shtepine tuaj duke ofruar sherbime pastrimi profesionale me staf te kualifikuar dhe produkte pastrimi cilesore 🙂 Ofrojme Pastrim Gjeneral, Mirembajtje Mujore dhe Pastrim per Hyrje te Reja.Ofrojme: 
  • Pastrime Fasadash: – Fasada te jashtme te cfaredo lartesie – Larje Xhamash dhe Ventratash – Pastrim i Grilave dhe Parvazeve
 
  • Pastrime Shtepie: – Pastrim Apartamente, Vila, Shkalle, Kapanon – Pastrime Gjenerale dhe Mirembajtje Mujore – Pastrim ne Zhvendosje ( te mobiluara ose jo ) – Hekurosje dhe Gatim
 
  • Pastrime per Zyre – Pastrime Gjenerale dhe Mirembajtje Ditore – Pastrim Kuzhine ( nese ka )
 
  • Pastrime Bar/Restorant – Pastrime Gjeneral dhe Mirembajtje Ditore – Pastrim i Tendave dhe Xhamave – Pastrim i Banakut

Quality services for quality customers…

Sherbime Pastrimi Profesionale. Cdo gje te shkelqeje, sado e veshtire te jete!

Tel: +355 69 399 7660

KOMPANI PASTRIMI NE TIRANE • SPARKLEAN TIRANE

Abonimi për këtë Biznes ka Përfunduar!

Nëse jeni vizitor i webit që kërkoni një shërbim nga ky biznes, na vjen keq por shërbimi nuk mund t'ju ofrohet pasi biznesi nuk e ka paguar për shërbimin e reklamimit.

Ju lutem kërkoni në SEARCH ose në kategoritë përkatëse për shërbimin që dëshironi.

Nëse jeni pronari i këtij biznesi dhe dëshironi të abonoheni, Na Kontaktoni.

Pragraph 1

Pragraph 2

Pragraph 3

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera