KOPSHTI ENGJEJT • HYGEIA / TIRANE

KOPSHTI ENGJEJT • HYGEIA / TIRANE

JU MIREPRESIM ME OFERTA TE NDRYSHME!

Kopshti Engjejt vazhdon aktivitetin qe prej vitit 2005 me kujdesin dhe pergatitjen e femijeve te moshave te ndryshme, 0-6 vjec.

Ambjentet tona tona ofrojne hapesire te bollshme per lirshmerine e çdo femije. Hapesirat jane te ndara per fjetje, ushqim, lojra, cerdhja si dhe banjo te ndara (f) (m).

Aktivitete qe duhen per kujdesin e femijeve jane te shkeputura nga cerdhja duke mos krijuar shqetesim per femijet.

Kend lojrash per femijet:: Organizojme lojra, festa dhe mesime te standarteve europiane per pergatitje parashkollore te avancuar per me te dashurit tuaj.

Shërbimet: Çerdhe / Kopesht / Mengjes / Dreke / Mbazdite / Lojera / Festa / Etj..!

Kopshti Engjejt, Kopshti i duhur per femijet tuaj! ☁️

Orari: 07:00 – 17:00

Adresa: Mbikalimi i Ktheses Kamzes, Perball Spitalit Hygeia, Tirane

Për më Shumë Informacion, na Kontaktoni!

sqAL
Scan the code