Kërko

Kuptimi i ëndrrës kur shohim qe kemi Akne

Kur shihni ne ëndërr akne tregon se një person ju ushtron presion dhe ju ndiheni te paralizuar për t’iu përgjigjur. Kur ëndërroni sikur shtrydhni një akne do te thotë se keni një problem te cilin do e zgjidhni shpejt. Ndonjëherë aknet tregojnë se ju nuk e vlerësoni sa duhet veten tuaj.

Adsense Automatically Ad Code

Postime të tjera të tjera

sqAL